No knead whole wheat bread (ZERO Oil)

le pain est toujours tres bon!

Chitra's Healthy Kitchen

Bread collage

About:

No Knead bread is a method of bread baking that uses a very long fermentations (Rising). This bread takes longer time instead of kneading to form the gluten strands to give the bed its texture.

It is characterised by a low yeast content and very wet dough.

This bread Is insanely brilliant and no sticky fingers and no doughy mess and no intricate measuring and no complicate kneading.

Yields: 3 – 4 servings (~800 gms)
Preparation time: 10 minutes
Waiting time: 15-20 hours
Baking time: 40-45 minutes

View original post 271 mots de plus

Publicités

Poster un commentaire

Classé dans Non classé

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s